10000 TL Kurgu Ve Render İçin Sistem Toplama

Bütçe
8-10 BİN TL
Neden Asus anakart alınmaz ki?
 
Neden Asus anakart alınmaz ki?
'Asus anakart alınmaz' demek istemedim tam olarak. Özellikle B450 anakartlar arasında Asus'u tercih etmiyorum. Sadece LLC bile bu kararımda tek başına önemli bir etmen. B550'leri; B450'ler kadar araştırmadım henüz ancak devamlı takip ettiğim ve güvendiğim yabancı Youtube kanalları, B450 ile benzer farklılıklara sahip olduklarını belirtti. Asus B550 serisinde LLC var mı yok mu henüz bakmadım. Tamamen kendi tercihim olacak şekilde Asus'un giriş seviye anakartlarını tercih etmiyorum, önermiyorum. High-end klasmanı bu tercih skalamda elbette ayrı tutuyorum. Sadece 'giriş-orta civarı' seviye için bu söylediklerim.
 
Hocalar bu parçaları hangi mağazalardan alayım? n11de veya incehesap gibi sitelerden buluyoum en uygun fiyatlı olanları ama mağazayı şikayet.var a yazınca bir sürü şikayet var. Bozuk çıktı değişim iade olmadı gibi. Onun için almaya korkuyoum açıkçası. E itopya, Vatan, Teknosa vs de hep şikayet almış. Hangi yerlerden pc toplayacaz? Bu kadar para verecez bir de bozuk çıkarsa onla mı uğraşacaz? Hem maddi hem manevi bir sürü zarar! Acaba bunlar, bu ürünlerin fiyatları devamlı değiştiği için mi değişim ya da para iadesi yapmak istemiyorlar?
Hangi mağazalar en güvenilir servisleri olanlar? Çizgielktronik varmış güvenilir olan. O da bırakmış bu işleri. :/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…