10000 TL laptop tavsiyesi

HP Victus Amd Ryzen 5 5600h 16 Gb 512gb Ssd Rtx 3050 16.1 Fhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar 4h0l3ea Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL hiç oyun oynamıyorsanız bu iyidir. (60Hz ekran olduğu için oyun amaçlı çok önermem ama arada CS falan girip can sıkıntımı atarım diyorsan fazla bile gelir bu PC)
Konuda belirttiğim gibi amd iş görmüyor maalesef. 3050 fazla gelir diye düşündüm aslında, 1660-1650 işimi görür diye düşünüyorum.
Mac uygun mu sizin için hocam?
Maalesef hocam.

Bu iyidir hocam. Bütçe artarsa alttakilere de bakılabilir. TUF Dash 4 çekirdeklidir ancak daha hafif ve ince bir cihazdır.

Bu iyidir hocam. Bütçe artarsa alttakilere de bakılabilir. TUF Dash 4 çekirdeklidir ancak daha hafif ve ince bir cihazdır.
Hocam asus tuf'un aslında https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000043I04 cihazını gözüme kestirmiştim, 2000 tl farkı ram veya işlemciyi arttırmak için kullanmak daha iyi olacak bence. 3050 alana kadar 1650 bırakıp ram/işlemci olarak tavsiye yapabilir misiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı