10000 TL monitör önerisi

Bütçe
10000

Anıks

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Yarıdım
Merhaba 10000 TL bütçem var genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum, sistem 4060 2K ya da 1080p olur, hiçbir sorunla uğraşmak istemiyorum.

Merhaba 10000 TL bütçem var genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum, sistem 4060 2K ya da 1080p olur, hiçbir sorunla uğraşmak istemiyorum.

Hocam 4060'lı sistemde 2K güncel oyunlarda sorun yaratır VA mı IPS mi istiyorsun ona göre önereyim.

Hocam IPS istiyorum 10k da 1080p monitöre vermek mantıklı mı?

Ya şöyle söyleyeyim eğer sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsan bana kalırsa 2K gereksiz illa 10000 TL vermek zorunda da değilsin ama istersen şu an fiyatı bence çok iyi olan bir monitörü bırakayım buraya.
Kaldırma indirme yan çevirme gibi opsiyonları yok ama ViewSonic kallitesi ayrı bence bak derim.

Hocam peki lenovo legion r27qe 7k ya bulunuyor yoksa sizin attığınız mi? Çünkü büyük ihtimalle 2k da 240 fps alamam 4060 ile

Hocam peki Lenovo Legion R27QE 7K ya bulunuyor yoksa sizin attığınız mi? Çünkü büyük ihtimalle 2K da 240 FPS alamam 4060 ile.

Hocam almışken 240Hz almak bana kalırsa daha mantıklı ve viewsoniği deneyimlediğim için söylüyorum ama 3K'lık fiyat farkına değer mi emin değilim. Attığınız model de gayet iyi duruyor hangisi daha çok kafana yatarsa onu alman daha mantıklı olur. Monitörü PttAVM'de gördüm dikkat etmekte fayda var kargo hizmetleri çok problemli onu da düşün bence. Naçizane tavsiyem hangisi kafana yatarsa onu al çok düşünme düşündükçe içinden çıkılmıyor çünkü.

Hocam almışken 240Hz almak bana kalırsa daha mantıklı ve viewsoniği deneyimlediğim için söylüyorum ama 3K'lık fiyat farkına değer mi emin değilim. Attığınız model de gayet iyi duruyor hangisi daha çok kafana yatarsa onu alman daha mantıklı olur. Monitörü PttAVM'de gördüm dikkat etmekte fayda var kargo hizmetleri çok problemli onu da düşün bence. Naçizane tavsiyem hangisi kafana yatarsa onu al çok düşünme düşündükçe içinden çıkılmıyor çünkü.
Merhaba teşekkürler dediğiniz gibi VIEWSONIC 27'' VX2758A-2K-PRO-3 sizin attığınızi alıcam

Merhaba teşekkürler dediğiniz gibi ViewSonic 27" VX2758A-2K-Pro-3 sizin attığınızi alacağım.

Şimdiden hayırlı olsun katkım olduysa ne mutlu bana.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı