Bu fiyata Monster düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir? Uzun süre götürücek, oyunda da okul hayatında da kullanabileceğim bir laptop istiyorum. Önerileriniz nedir? İncehesap ve Hepsiburada gibi sitelerden olmazsa iyi olur.
Bu fiyata Monster düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir? Uzun süre götürücek, oyunda da okul hayatında da kullanabileceğim bir laptop istiyorum. Önerileriniz nedir? İncehesap ve Hepsiburada gibi sitelerden olmazsa iyi olur.
Excalibur oyuncu laptop modelleri ile her yerde oyuna hazır olun. Üstün performanslı Casper Excalibur oyun laptopu sayesinde hızlı ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşayın.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY003LTX Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD RX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
7 saat bataryası var ortalama.
Eğer dikkatli ve özenli bakarsan ömür boyu 7 saatlik batarya süresi olur
bana göre hiç bir sıkıntısı yok.
Sadece freedos
Ama oyunlarda vs. çok işlevli bence.
Öneririm