10000 TL Sistem Tavsiyesi

upload_2017-12-5_18-41-59.png


Monitör: Dell Monitör

150 lira aştı ama çok hoş sistem oldu. :)
 
Alttaki sistem 10.550 ₺ civarı tutuyor. Hiçbir şeyden ciddi manada kısmamaya ve abartmamaya çalıştım bütçeyi dengeli dağıtmak adına. Fonksiyonel anlamda güzel sistem oldu diye düşünüyorum. Bu fiyatı aşağı çekmek isterseniz HDD veya SSD daha sonra alınabilir, işlemci soğutucu alınmayıp stok soğutucu kullanılabilir. Ama stok soğutucu size sınırlarda gezen bir soğutma performansı sağlayıp, gürültü problemi yaşatabilir. Ayrıca aşağıya kendim alışveriş yapmayacağım hiçbir siteden link koymamaya çalıştım, bunu da söylemek isterim.

 
Öncelikle hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim. İşlemci olarak neden hepiniz intel
seçtiniz?
Ryzen işlemciler 7. nesil işlemcileri render konusunda farkla geçiyordu. 8. nesil işlemcilerde ise render performansına önem verildi. Bu sayede render konusunda Ryzen işlemcileri yakaladılar. Oyun konusunda 7. nesil İntel işlemciler Ryzenleri geçiyordu. 8. nesil işlemcilerde ise bu fark artmış oldu. F/P olarak i5-8600K piyasadaki rakiplerine göre en iyi işlemci gözü ile bakılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı