EsEsli 26
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, abiler.
Ben 2022'nin bu zamanlarında, yani LGS sınavına girdikten hemen sonra bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum.
Babam iyi bir sonuç getirirsem güzel bir bilgisayar alacağını söyledi.
Bende bu sene almayı düşünüyordum, babam böyle deyince fikrim değişti ve LGS'den sonra alacağım.
Gerçekten 2022'nin ortalarına doğru alacağım için o zaman ki stok durumlarını, mininglerin sona ereceğeni, doların yükselip / artacağını merak ediyorum.
Dolar düşmeye başladı ama seneye ne olur bilemem, NVIDIA ekran kartı stokları 2022 ortalarında gelecek demiş, bu benim işime gelir.
Öncelikle söyleyim alırsam şu civarlarda bir kasa alacağım:
www.gaming.gen.tr
Veya bu sistemin 1660 Superli olanını.
Bu sisteme göre tavsiye verirseniz sevinirim. Ayrıca mümkünse işlemcisi AMD R5 3600'lu bir sistem olsun, kesinlikle Intel 10400F gibi bir kart istemiyorum. İleride işlemci değişebilirim ve parça eskiyince OC yapabilmek istiyorum.
Monitör de ASUS VP249QGR olacak, sistem tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ben 2022'nin bu zamanlarında, yani LGS sınavına girdikten hemen sonra bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum.
Babam iyi bir sonuç getirirsem güzel bir bilgisayar alacağını söyledi.
Bende bu sene almayı düşünüyordum, babam böyle deyince fikrim değişti ve LGS'den sonra alacağım.
Gerçekten 2022'nin ortalarına doğru alacağım için o zaman ki stok durumlarını, mininglerin sona ereceğeni, doların yükselip / artacağını merak ediyorum.
Dolar düşmeye başladı ama seneye ne olur bilemem, NVIDIA ekran kartı stokları 2022 ortalarında gelecek demiş, bu benim işime gelir.
Öncelikle söyleyim alırsam şu civarlarda bir kasa alacağım:
ULTIMA-2060 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-2060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
Bu sisteme göre tavsiye verirseniz sevinirim. Ayrıca mümkünse işlemcisi AMD R5 3600'lu bir sistem olsun, kesinlikle Intel 10400F gibi bir kart istemiyorum. İleride işlemci değişebilirim ve parça eskiyince OC yapabilmek istiyorum.
Monitör de ASUS VP249QGR olacak, sistem tavsiyelerinizi bekliyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: