10000 TL Sistem Toplama

Tolunay Aydoğan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz sistemi Haziran 1 gibi almayı düşünmekteyim. Bu süre zarfında birbirinden uyumsuz olabilecek parçalar konusunda sizden fikir ve görüş istemekteyim. Güzel ve yapıcı yorumlar yapmanızı önemle rica ediyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. (Hem oyun hem iş için toplayacağımı da belirtmek isterim.) @Recep Baltaş
sistem toplama 2.png

Hem oyun hem iş için toplayacaksan AMD Ryzen almanı öneririm. Intel soketler pek uzun ömürlü değil maalesef. Paranı sisteme yatırmanı tavsiye ederim. G-SYNC monitöre değil, gereksiz pahalı. Kapitalist Nvidia. :D

Ekran Alıntısı.PNG

Hem oyun hem iş için toplayacaksan AMD Ryzen almanı öneririm. Intel soketler pek uzun ömürlü değil maalesef. Paranı sisteme yatırmanı tavsiye ederim. G-SYNC monitöre değil, gereksiz pahalı. Kapitalist Nvidia. :D

Eki Görüntüle 228123
Render performans olarak İntel Amd ' den daha iyi diye biliyorum. İş yerimde olan daha önce sistem toplayan bir kaç çizimci arkadaşım İntel önerdi ve Ryzen ' li bir sistem toplamaya kalktığımda 1 tl ye yakın ekstra masraf çıkıyor.

Render performans olarak İntel Amd ' den daha iyi diye biliyorum. İş yerimde olan daha önce sistem toplayan bir kaç çizimci arkadaşım İntel önerdi ve Ryzen ' li bir sistem toplamaya kalktığımda 1 tl ye yakın ekstra masraf çıkıyor.
İş yerindeki arkadaşına sorsana AMD Ryzen işlemcileri ne kadar biliyormuş. İnan bana sadece AMD hakkında bildiği tek şey FX serisi ile ilgili duyduklarıdır. Al sana AMD Ryzen render performansı;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz sistemi Haziran 1 gibi almayı düşünmekteyim. Bu süre zarfında birbirinden uyumsuz olabilecek parçalar konusunda sizden fikir ve görüş istemekteyim. Güzel ve yapıcı yorumlar yapmanızı önemle rica ediyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. (Hem oyun hem iş için toplayacağımı da belirtmek isterim.) @Recep BaltaşEki Görüntüle 228119
Bende 7700K ile amd arasında kalmıştım. Youtubede biraz benchmark'lara baktım 1080 ortak tutmak şartıyla 1 2 fps fark ediyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı