Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz sistemi Haziran 1 gibi almayı düşünmekteyim. Bu süre zarfında birbirinden uyumsuz olabilecek parçalar konusunda sizden fikir ve görüş istemekteyim. Güzel ve yapıcı yorumlar yapmanızı önemle rica ediyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. (Hem oyun hem iş için toplayacağımı da belirtmek isterim.) @Recep Baltaş
Hem oyun hem iş için toplayacaksan AMD Ryzen almanı öneririm. Intel soketler pek uzun ömürlü değil maalesef. Paranı sisteme yatırmanı tavsiye ederim. G-SYNC monitöre değil, gereksiz pahalı. Kapitalist Nvidia.
Hem oyun hem iş için toplayacaksan AMD Ryzen almanı öneririm. Intel soketler pek uzun ömürlü değil maalesef. Paranı sisteme yatırmanı tavsiye ederim. G-SYNC monitöre değil, gereksiz pahalı. Kapitalist Nvidia.
Render performans olarak İntel Amd ' den daha iyi diye biliyorum. İş yerimde olan daha önce sistem toplayan bir kaç çizimci arkadaşım İntel önerdi ve Ryzen ' li bir sistem toplamaya kalktığımda 1 tl ye yakın ekstra masraf çıkıyor.
Render performans olarak İntel Amd ' den daha iyi diye biliyorum. İş yerimde olan daha önce sistem toplayan bir kaç çizimci arkadaşım İntel önerdi ve Ryzen ' li bir sistem toplamaya kalktığımda 1 tl ye yakın ekstra masraf çıkıyor.
İş yerindeki arkadaşına sorsana AMD Ryzen işlemcileri ne kadar biliyormuş. İnan bana sadece AMD hakkında bildiği tek şey FX serisi ile ilgili duyduklarıdır. Al sana AMD Ryzen render performansı;
Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz sistemi Haziran 1 gibi almayı düşünmekteyim. Bu süre zarfında birbirinden uyumsuz olabilecek parçalar konusunda sizden fikir ve görüş istemekteyim. Güzel ve yapıcı yorumlar yapmanızı önemle rica ediyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. (Hem oyun hem iş için toplayacağımı da belirtmek isterim.) @Recep BaltaşEki Görüntüle 228119
Arkadaşına kalsa piyasadaki en güçlü ekran kartıda hala Kepler Titan'dır. Güncel mimariyi takip etmezsen basmakalıp önyargılar seni yanlışa sürükler. Sistem önerisini yapan yapmış ben sadece İntel alma derim.