10000 TL Thunderbolt3 destekli DAW ve Render PC Toplama

tracner8

Decapat
Arkadaşlar bütçe ortada. Bilgisayar donanımından fazla anlamam o yüzden buraya yazmaya karar verdim. Özellikle Recep Baltaş online ise konuya cevap yazarsa çok sevinirim, kendisinin bilgisine çok güveniyorum.

Benim için oyunun bir önemi yok.. 3DsMax, Maya, Photoshop, Adobe Ürünleri vb. programlar kullanacağım ve müzik prodüksiyonu ile uğraşacağım bir bilgisayar toplamak istiyorum. Gelecekte CPU render yerine GPU renderın daha önemli olduğunu söylüyorlar. Bundan dolayı GPU yani grafik kartını daha ön planda tutmak istiyorum ama işlemcininde çok iyi olmasını ve çok iyi performans vermesini istiyorum. 7. Nesilden aşağı kullanmak istemiyorum.

Nvidia Geforce 1070 Ti veya 2080 Founders Edition olur. Önerilerinize tabi açığım.

İşlemci olarak;

AMD işlemci fiyatları Intel'e göre daha iyi olduğu için AMD önerili bir işlemci tavsiye ederseniz
veya Threadripper serisinin fiyatı makul olan işlemciler beğendiklerim arasında ona göre bir öneri olursa iyi olur.

Ayrıca kasa tipinin benim için bir önemi yok, RGB olmasada olur. Benim için önemli olan performans.

Fiyatı uçurduysam şimdiden affola, bu konuda kara cahilim baya. Herkese teşekkürler öneriler için.

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı