10000 TL'ye 2K monitör önerisi

fatalerror00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hem Xbox'ta hem PC'de kullanacağım 2K monitör arıyorum. Benim için tam pivot olması önemli. Kendi bulduklarım:
MSI G274QPF E2 27"
Dell G2724D 27"

Siz bu iki üründen hangisini tercih ederdiniz? Ve MSI ile alakalı konsolda FHD 120Hz ile çalıştığı bir inceleme gördüm. Başka da birini görmedim. Konsolda da QHD 120 Hz oluyor mu? Onu da bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendi kullandığımı bırakayım buraya, daha uygunu vardır illaki ama ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum renkleri çok canlı veriyor. Özel modları var hepsinin kendi kontrast ayarı vs var.
İncelemelerinede bakarsan az çok kafanda bir şeyler oluşur bu monitör hakkında.

Kendisi 180hz 2K ve 27inç ayrıca 1ms.

Sonradan farkettim hocam tam pivot demişsiniz. Bu monitör tam pivot değil sağa sola ve yukarı aşağıya döndürülüyor sadece.

Bunu da gördüm %130 sRGB bayağı iyi bir değer aslında bunu da düşünüyordum fakat tam pivot bir monitör değil sanırsam. Bir aydınlatır mısınız? Yukarı aşağı asansör, dik konuma gelme gibi hareketleri yapabiliyor mu?

Hocam asansör desteği yok, sadece 20 derece olması lazım döndürme imkanımız oluyor.

Konsol ve PC için alınması en mantıklı monitör.

Bütçemi fazlasıyla aşıyor ve neden en mantıklı monitör olduğunu anlamadım.

Hocam asansör desteği yok, sadece 20 derece olması lazım döndürme imkanımız oluyor.

Evet maalesef öyleymiş o özelliklerin olması benim için çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…