10000 TL'ye alınabilecek sistem tavsiyesi

Bütçe
10000

KAPARU

Centipat
Yer
Konya
10000₺ birikmiş param var monitör sonradan almayı düşünüyorum bir de önerdiğiniz sistem sizce hangi oyunları açar söylerseniz sevinirim. 2020 de laptop almıştım bir şey bilmediğimden iş için olan bir laptop almışım kısacası 6000₺
Girmişti
Genel olarak oyun oynamak için bir sistem almayı düşünüyorum şu anki rahmetli olma yolunda ilerliyor. Nedense 8 GB RAM olmasına rağmen 5.9 kulanılabilir diyor zaten Chrome da birkaç sekme açınca %50 %60 kullanıyor yeni bir sisteme geçme düşüncesindeyim. İnternetten pek bir şey almadım aldıysam en fazla oyun aldım pek güvenemiyorum da emin de değilim.
En kötü sisteme RAM takviyesi yapılıyorsa yapıp 5 yıl daha götürmeyi deneyeceğim.

Sistemim

Son düzenleme:

Hocam bence 10000 TL'ye sistem almayın ileride pişman olursunuz bütçe arttırıp 15000 TL gibi fiyatlara GTX 1650 gibi ekran kartlı sistemler alabilirsiniz.

Hocam bence 10000 TL'ye sistem almayın ileride pişman olursunuz bütçe arttırıp 15000 TL gibi fiyatlara GTX 1650 gibi ekran kartlı sistemler alabilirsiniz.

Hocam biriktirebilirsem 25000 TL toplayıp 4060'lı bir sistem almayı düşünüyorum.

Hocam biriktirebilirsem 25000 TL toplayıp 4060'lı bir sistem almayı düşünüyorum.

Hocam bir işte çalışıyorsanız veya bir yerden para geliyorsa biriktirin daha iyi bir sistem veya laptop alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…