10000 TL'ye AutoCAD için sistem toplama

Bütçe
10.000-15.000

Suptemex

Picopat
Daha fazla  
Merhaba! AutoCAD/PSD/Render için hazır sistem toplama kasa önerileriniz var mı? Bilgileriniz dahilinde tavsiyelerinizi bekliyorum. Ara sıra çok sistemli olmasa da oyun oynamak için istiyorum. Güvenilir sitelerden örnekler atarsanız daha güzel olur. Örnek: Kuantum/İtopya. Bütçe: 10.000 TL tercihen ama 15.000 TL kadar ekran dahil çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önerim bu kasa olur size autocad için fazla ve oyunlarda akıp gidersiniz hemde uzun ömürlü bir sistem.

Bu pc ise 13.000 tl kalan 2.000 tl ile monitör klavye ve mouse alınır kulaklık için ek ücret olur eğer kaliteli bir kulaklık istiyorsanız.

Bu pc ise 13.000 tl kalan 2.000 tl ile monitör klavye ve mouse alınır kulaklık için ek ücret olur eğer kaliteli bir kulaklık istiyorsanız.

Eğer diyorsanız ben 1.500 tl lik kaliteli monitör alıcam o zaman 3060 yerine 2060 bir sistem vericem fiyatı 12.000 tl itopya sitesinde stokta mevcut durumda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı