Asus Rog Strix G G531GV-AL022 Intel Core I7 9750H 8GB 512GB SSD RTX2060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Acer Predator PH317-53-75ME İntel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD GTX1660 Ti Linux 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Oyun oynamak için alıyorum ve soğutmasının iyi olmasını istiyorum. Yüksek ayarlarda 50/60 FPS alsam yeterli olur. Başka önerileriniz varsa görmek isterim, şimdiden teşekkürler ve arkadaşlar ben pek bilmiyorum hangisinin servisi daha iyi.
Monster Tulpar serisi gaming laptop modellerinde kesintisiz aksiyon ve maksimum oynanabilirlik bir arada. Tulpar ile benzersiz bir oyun deneyimi yaşayın!
Tercihim Asus ROG olurdu fakat ekran boyutu da önemli. O yüzden Acer Predator'u tercih ederdim. Oyun oynayacağım demişsin, öğüt vermek gibi olmasın ama seyahat sorunun yoksa masaüstü sistem toplamalısın. Şuan Monster Tulpar T7 kullanıyorum. 17.3 inç olan modeli. 3. senesinde daha bir sorun çıkarmadı fakat güzel bir oyun deneyimi için laptoptan ziyade masaüstü öneririm.
Monster Tulpar serisi gaming laptop modellerinde kesintisiz aksiyon ve maksimum oynanabilirlik bir arada. Tulpar ile benzersiz bir oyun deneyimi yaşayın!
Arkadaşımda üniversiteye başlarken ailesi ona dönemin DELL gaming laptop almıştı. Sanırım yedinci nesil Intel vs. vardı. Öneririm DELL kullanmanızı. Memnun kendisi.
Tercihim Asus ROG olurdu fakat ekran boyutu da önemli. O yüzden Acer Predator'u tercih ederdim. Oyun oynayacağım demişsin, öğüt vermek gibi olmasın ama seyahat sorunun yoksa masaüstü sistem toplamalısın. Şuan Monster Tulpar T7 kullanıyorum. 17.3 inç olan modeli. 3. senesinde daha bir sorun çıkarmadı fakat güzel bir oyun deneyimi için laptoptan ziyade masaüstü öneririm.