10000 TL'ye ekran kartı ve işlemci önerisi

Böyle ise 6700XT almaktan yanayım teşekkürler.

Ben de olsam 6700 XT alırdım ama ne zaman alınmış kaç sene kullanılmış oda önemli. Bende de RX 6650 XT var mesela. Çok memnundum ama şu an garantide tamirde. 2 sene olmadan bozuldu. Böyle şeyler biraz şans işi. Eğer tamir olmazsa muhtemelen bana RX 7600 gönderecekler sıfır.

Bence işlemciyi de 2. el alıp ekran kartını bir tık yükseltebilirse daha iyi olur. Sonuçta işlemci ekran kartına göre çok zor bozulan bir bileşen.
Öyle olsada 5600 ün 6700xt üzerindekiler ile biraz darboğaz yapacağını düşünüyorum yoksa bende direkt 6800xt önerecektim,2k monitör alsa bile ufak bir miktar darboğaz yapar

böyle ise 6700xt almaktan yanayım teşekkürler.
Bu ilana bakabilirsiniz kutu, fatura ve garantisi olduğu belirtilmiş. Pazarlık ile düz 8k ya alma ihtimaliniz var:
İşlemci olarak sıfır 5600 öneririm:
İşlemciyi Tray (kutusuz Fansız) alırsanız daha uyguna gelir, fan olarak eski işlemcinizin fanını kullanabilir veya bir işlemci soğutucusu alabilirsiniz
Geri kalan parçalarınız yeterli ve güzel

Son düzenleme:

Hocam çok teşekkür ederim satıcı ile konuşuyorum Param Güvende'yi kabul ederse satın alırım yardımınız için tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…