10000 TL'ye kadar elektrogitar ve amfi önerisi

Set halinde satılanları almayın içinden çıkan amfiler rezalet olur. Rock Metal işleri için Blacstar ID-Core 10 önerebilirim.
Yeni başlayan biri için dijital işlemcili, modellemeli amfiler önerilmez. Ayrıca gitar çalmayı öğrenirken amfinin rezalet olması da hiç önemli değildir. Ses çıksın yeter.

Yeni başlayan biri için dijital işlemcili, modellemeli amfiler önerilmez. Ayrıca gitar çalmayı öğrenirken amfinin rezalet olması da hiç önemli değildir. Ses çıksın yeter.

Soldano mu önerilir? Üstünlük taslıycam diye iyice saçmalıyorsunuz. ID Core gibi dijital, üstünde her türlü efektin hazır geldiği 10-20w lık amfiler tam da elektro gitara yeni başlayanlar içindir. O amfilerin yapılmasının sebebi bu, stadyum konserinde kullanılsın diye değil. Ben 25 senedir gitar çalıp dijital kayıt teknolojileri ile ilgileniyorum, böyle "abi yeni başlıyosa ses çıksın yeter yhaa" diyenlerin gazına gelip kamasonik marka kötü amfileri veya gitarları alıp çalmaktan soğuyan çok kişi gördüm. O yüzden ne idüğü belirsiz pasajların alt katlarında saz satan dayıların da dediği gibi sadece ses çıksın işlerine kanmasın gitara başlayacak arkadaşlar. Tercihen üstünde multi-effect prosesörü de düzgün solid state bir amfi için bütçelerini zorlasınlar ki sonradan pişman olmasınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildirim gelmediğinden konuya kimse yazmadı sanmıştım mesajlarınızı görmedim.

Hocam bu yazdığınız gitarın fiyatı beni aşar.

Eğer dediğiniz bu gitar iyiyse bunu alıp birkaç aya iyi bir amfi almayı planlıyorum.

Son düzenleme:

Size önerdiğim SGR C-1 modeli ile sizin dediğiniz Ibanez GRG121DX in fiyatı aynı. Ben şeklini şemalini, kasanın daha dolgun olmasını vs. daha çok beğendiğim için önerdim. Zaten SGR, Gio, LTD, Dinky gibi büyük üreticilerin alt markaları Çinde ve Endonezya'da aynı malzemeler ile aynı fabrikalarda üretiliyor. En son baktığımda bir tek Epiphone'un Çinde sadece Epiphone üreten kendi fabrikası vardı. Güncel durumu bilemiyorum. Kısacası bu markalardan bütçenize göre şeklini şemalini beğendinizi alın. Sadece sabit köprü olmasına dikkat edin. Tremolo köprüler hem başlangıç seviyesinde işinize yaramaz hem de sürekli akort problemi çıkarırlar, hiç gerek yok.

Son düzenleme:

Sağ olun hocam. Zaten alacağım zaman deneme șansımda olur dediklerinizi. Șekillerini șemallerini, hissiyatlarını, seslerine orada bakarım dediğiniz gibi hangisi hoșuma gidersede alırım. Önerileriniz için sağ olun, iyi sosyaller.

12kya gıtar ve amfı ne olabılır?

12K cıvarı hem gıtar hem amfı arıyorum ne olabılır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…