10000 TL'ye klavyeli tablet önerisi

Tylerdurden1

Megapat
Daha fazla  
10 bin TL dolaylarında klavyeli tablet önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Honor Pad 9 var ama siz neler düşünüyorsunuz?

Özellikle klavyeli olmasını neden istiyorsunuz? Nasıl bir kullanımınız olacak?

Bunları sormamın sebebi 2 senedir derste not tutmak amacıyla aldığım HUAWEI MatePad 11'in klavyesini max 10 kez kullanmışımdır. Daha çok kalemi kullanıyorum.

Bunları sormamın sebebi 2 senedir derste not tutmak amacıyla aldığım HUAWEI MatePad 11'in klavyesini max 10 kez kullanmışımdır. Daha çok kalemi kullanıyorum.
Kesinlikle. Bende de 11.5 var klavyesini sadece ekran çizilmesin diye kullanıyorum :D

10 bin TL dolaylarında klavyeli tablet önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Honor Pad 9 var ama siz neler düşünüyorsunuz?
Çok mantıklı bir seçim olur hocam. Bu fiyatlarda klavyeli kılıflı bu özelliklerde tablet pek yok gibi. İncelemişsinizdir zaten, ekran çözünürlük ses vb özelliklerde iyidir. İki gün öncesine kadar vatan da orijinal kalemiyle birlikte 12 bine kadar düşmüştü. Akşam indirimiyle. Şimdi 13 bin de. Ama trendyol da klavyeli ama kalemsiz olarak honor türkiye satıcılı 11 bin tl.
Ürün güzel hocam, bu paralara bilinen markaların çöpleri satılıyor.

Hocam huawei de bu google mevzusu gbox ile çözülebiliyor mu şu an tam olarak. Tam randımanlı çalışıyor mu uygulamalar. Bazı yorumlarda ne kadar da olsa bazen bazı uygulamalarda sıkıntılar olduğu söyleniyordu. Sizi görünce huawei kullanıcı olarak sormak istedim. Bi ara 12x çok hoşuma gitmişti ama bu mevzudan uzak kalmıştık

Hocam huawei de bu google mevzusu gbox ile çözülebiliyor mu şu an tam olarak. Tam randımanlı çalışıyor mu uygulamalar. Bazı yorumlarda ne kadar da olsa bazen bazı uygulamalarda sıkıntılar olduğu söyleniyordu. Sizi görünce huawei kullanıcı olarak sormak istedim. Bi ara 12x çok hoşuma gitmişti ama bu mevzudan uzak kalmıştık
Açıkça söylemek gerekirse sadece not tutmak ve bir şeyler izlemek dışında kullanmadığım için google mevzusu hiç sorun olmadı. Youtube işini de Gbox ile çözdüm. Eskisi gibi reklamlar da bulunmuyor Gbox'da. Oyun oynamak amacıyla alınacaksa Huawei bu kısımda ne yazık ki google yüzünden eksik kalıyor. Gbox rekabetçi oyunlarda hala performans sorunları oluşturuyor. Gbox dışında çözümler de mevcut fakat ben hiç bulaşmadım o yüzden pek de bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı