10000 TL'ye modem önerisi

Konuyla alakasız ama benim bildiğim bir marka olur genel o alınır internetten gelen modenin nasıl faturası falan oluyor.

VDSL mi kullanıyorsunuz, fiber kullanıyorsanız modem router yerine sadece router da işinizi görür.

VDSL mi fiber mi kullanıyorsun, paketin kaç Mbit, elindeki modemin modeli nedir, evin kaç m² ve modem ile evin en uç kısmındaki yer arasında kaç duvar var?

Son düzenleme:
Extra DSL nasıl hopperdan pahalı olabilir hayretle bakıyorum şu anda. Normalde 2K bandında falan olması lazım. Ben hopper kullanıyorum bunun üst modelini. VDSL altyapı ile. Fakat fiber desteği gibi yeni ve güçlü özellikleri olduğundan dolayı uzun süre de değiştirmem herhalde. Fiber geçince bile fiyat performans olarak memnun edecek gibi. Yazılımına zaten laf edemiyorum bu markanın. Normal ev kullanıcı ve fiber için Keenetic Hopper fazla bile. Hopper öneririm. Onun dışında üst modeli olan Modem değil ama router olan zaten fiber varsa ve daha güçlü bir şekilde kullanmak istiyorsan zaten bütçe de mevcut titan modelini öneririm. Ha bu modellerin üstünde ürünler varsa hem yazılım hem donanım şeklinde arkadaşlar öneri yapabilir ona göre bakarız. Ama benim şahsi fikrim Keenetic modem işinde bir numara.

Router almak istemiyorum. Zaten evde şuanda aşırı fazla kablo problemi çekiyorum. Ekstra 1 tane daha eklemek istemiyorum.

Router almak istemiyorum. Zaten evde şuanda aşırı fazla kablo problemi çekiyorum. Ekstra 1 tane daha eklemek istemiyorum.
Router zaten direkt kullanılıyor, modeme bağlamıyorsunuz. Binaya kadar fiber varsa binadan dairenize gelen ethernete takıyorsunuz. Daireye kadar fiber varsa daireye gelen kabloya takılan ONT cihazından çıkan etherneti router'a bağlıyorsunuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…