10000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

Bütçe
10.000

Erosss

Femtopat
Photoshop ve video edit işi ile uğraşacağım, PC toplamaya dair çok bir bilgim yok. Bütçem monitör dahil olmak üzere 10.000 TL. Bu doğrultuda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

.

.

Monitör çok kötü edit ve video düzenleme için biaz aşağıda kalmış ben sana ekran kartını 5500 xt yapıp anakartı ve monitörü daha iyi bi şey almanı öneririm

Photoshop ve video edit işi ile uğraşacağım, PC toplamaya dair çok bir bilgim yok. Bütçem monitör dahil olmak üzere 10.000 TL. Bu doğrultuda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Sanada itopyadan şu sistemi ATLAS-M3656XT/AMD Ryzen 5 3600XT/MSI RX 5600 XT MECH OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/1TB DISK/Gaming Bilgisayar | ITOPYA biraz değiştirerek almanı öneririm bütçene göre ayrıca bi monötörde bakmalısın
Photoshop ve video edit demişsiniz ama renk konusunda en kötü panel seçmişsiniz. IPS kullanmalısınız.
bana mı dedin ?
Photoshop ve video edit demişsiniz ama renk konusunda en kötü panel seçmişsiniz. IPS kullanmalısınız.
bana mı dedin ?

Konuyu açanın arkadaşıyım üyeliği reddedilmiş. O yüzden cevap yazamıyor onun yerine cevap yazacağım.
Cevaplar için teşekkür ederim. AMD ekran kartlarının yazılımsal sorunları olduğunu duyduk. Onun yerine 1660 Super kullanılsa yeterli gelmez mi?

.

Sanada İtopya'dan şu sistemi ATLAS-M3656XT/AMD Ryzen 5 3600XT/MSI RX 5600 XT MECH OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/1TB DISK/Gaming Bilgisayar | ITOPYA biraz değiştirerek almanı öneririm bütçene göre ayrıca bir monötörde bakmalısın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı