10000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

samuray_x

Kilopat
Sevgili arkadaşlar;
Sorum şu yaklaşık olarak 10000 TL bütçemiz var. Oyunlarda kasma yapmayan yaklaşık 6 yıl için ileriye dönük oyun ve çalışma bilgisayarı toplamak istiyorum. İlk iki sene için oyun, sonrası için hem oyun hem de çalışma bilgisayarına yükseltilebilecek mümkünse GTX 1080 Ti içeren (%90 GTX 1080 Ti, RAM, işlemci yurtdışından gelecek şekilde) bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Tüm önerilere açığım. Kendi topladığım sistem şu:
  • İşlemci Intel i7 8700K (yurtdışı)
  • Anakart MSI Z370 Gaming Plus LGA
  • RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB 3200 MHz (yurtdışı)
  • İş. soğutucu çöpler Master Master Liquid 240 lite
  • HDD Seagate Barracuda 1 TB
  • SSD Samsung Evo 970 250 GB
  • Kasa çöpler Master Masterbox Lite 5
  • Ekran kartı msi Nvidia GTX 1080ti gaming (yurtdışı)
Eğer buna uygun derseniz monitörü bir şekilde halletmeye çalışacağım. Yok hatalıysa monitörü de içine ekleyerek oluşturun önerilerinizi.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş derken ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Aslında bu birazda üniversitede ne kazanacağına göre şekillenecek ama şimdilik 3d modelleme ve grafik tasarımı için diyebiliriz
Bence Ryzen 7 2700X daha iyi olacaktır. Zaten böyle bir sistem en az 2K çözünürlük için olmalı. 2K ve 4K'da da 2700X ile 8700K oyun performansı aynı. Saf güçte ise 2700X çok daha iyi.

Peki ben sisteminde eeyzsn kullanırsan anakart dışında değiştirmek gereken başka şey var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı