10000 TL'ye Monitörlü Sistem Toplama

-CNBT-

Hectopat
Bilgisayarı oyun oynamak üzere kullanacağım. Fazla depolamaya gerek yok. 1 TB HDD, 120 GB SSD olması yeterli. İnternetten alamayacağım ve kendim birleştiremeyeceğim için, mümkünse İtopya'dan toplayabilir misiniz? Monitör ise farklı bir yerden olabilir. Bütçe yeterli ise, 144 Hz 2K bir monitör iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

VIEW27-1070DO-8GB86K/i5 8600K/Asus GTX1070 STRIX 8GB/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Üstüne'de 144 hz bir monitör alınabilir.

@Pantheon Önerdiği sistemi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Topladığınız site İtopya değil sanırım. Sitenin İstanbul içinde bir mağazası varsa sitenin adını verebilir misiniz? Yoksa İtopya' dan sistem toplayabilir misiniz?
İstanbulda mağazası var diye biliyorum. Sinerji.
İtopya'nın fiyatlarını beğenmiyorum. Bazı uygun parçaları da var elbette.

Eki Görüntüle 314082
120GB SSD yeterli ise böyle bir sistem olabilir.

Eki Görüntüle 314083

Değil ise böyle oluyor.

Üstteki sistemde işlemciyi AMD yerine aynı fiyattaki İntel i5 8500 alsam oyun yönünden daha iyi performansa sahip olmaz mıyım? Ayrıca 600W yeterli olacak ise CoolerMaster Masterbox Lite5 600W kasa daha uyguna geliyor. Böyle yapsam bir sıkıntı çıkar mı?
Bu arada hız aşırtma yapmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…