10.000TL'ye fotoğraflarda gördüğünüz bilgisayarı Vatan'da topladım. Sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır? Bütçem ise 10.000TL ve monitör dahil. Sizce değer mi bu APU sisteme?
10k bütçesi varken neden gidip 11 yıllık işlemciyi alsın?
Önceki konularda sizi gördüm. Anlaşılan yanlış bilgi verme veya insanlara kötü ürün aldırma huyun var. Bu forumdan çıkış yapmanı tavsiye ederim.
Niye emin misin 3.nesil almam gerektiğine 3.nesil alsam linç yiyorum soru sorduğumda falan hiç anlamıyorum bu insanları ne avantajı olacak bu fiyata ekran kartlı alirsam.
Niye emin misin 3.nesil almam gerektiğine 3.nesil alsam linç yiyorum soru sorduğumda falan hiç anlamıyorum bu insanları ne avantajı olacak bu fiyata ekran kartlı alirsam.
Sinerji Shaula Intel i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun