10000 TL'ye Ryzen 7 2700x ve GTX 1070 TI Sistem Toplama

Aralarında çok fazla fark var bunların

Dosya Ekleri

• 20190103_211223.jpg
    147,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 20190103_212449.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 69
Kasa güzel p300 daha güzel

Rtx 2070 4k 60 fps için yapılmadığını sonuçlar bile gosteriyo.9 ocakta ces 2019 da amd yeni işlemci ve ekran kartlarını tanitacak onlari bekliyebilirsiniz intel ve nvidia'ya karşı rekabet ortami oluştururlarsa cok güzel olur

4K için 2070 yeterli değil. Ayrıca sistem genel olarak güzel diyecektim ki, o çöp PSU’yu görene kadar...

4K için 2070 yeterli değil. Ayrıca sistem genel olarak güzel diyecektim ki, o çöp PSU’yu görene kadar...
Ya ben bütçeyi aşmasın diye o güç kaynağını önerdim. Yoksa Seasonic, FSP markalarının güç kaynağını yazacaktım.

Ya ben bütçeyi aşmasın diye o güç kaynağını önerdim. Yoksa Seasonic, FSP markalarının güç kaynağını yazacaktım.
Gerekirse sadece 80+ sertifikalı bir PSU önerin ama ne olursa olsun Everest (Rampage), Frisby, Gamepower gibi markaları önermeyiniz.

Gerekirse sadece 80+ sertifikalı bir PSU önerin ama ne olursa olsun Everest (Rampage), Frisby, Gamepower gibi markaları önermeyiniz.
Tamam kardeş bundan sonra zaten bu kadar tepki aldığım için (ki haklısınız) önermeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…