10000 TL'ye set dizme

Selam herkese. Yeni bilgisayar toplayacağım ve 10 k bütçemi ekipmana ayırdım. İstediklerim şunlar; kablosuz klavye(mümkünse mekanik ve mavi altı Switch olsun, mikrofona klavye sesi gitsin istemiyorum.)Mikrofon ve son olarak webcam.

Eğer 10K'ya olmuyorsa bütçemi biraz aşabilirim. Mikrofon olarak HyperX QuadCast ve webcam olarak da C922 Pro düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum.

Ses istemiyorsanız blue değil de kırmızı veya brown alın derim. Mikrofon kaliteli tavsiye edeirm.

Brown ile kırmızının farkı ne acaba? Ayrıca QuadCast RGB bir mikrofon mu?
Brown switch'e bastığınızda bastığınızı hissediyorsunuz ancak kırmızıda böyle birşey yok. Direk basıyorsunuz hissetmiyorsunuz. Oyun için mükemmel ancak yazı yazarken zor olabiliyor. Maviden geçecekseniz brown alın derim.

Brown Switch'e bastığınızda bastığınızı hissediyorsunuz ancak kırmızıda böyle bir şey yok. Direk basıyorsunuz hissetmiyorsunuz. Oyun için mükemmel ancak yazı yazarken zor olabiliyor. Maviden geçecekseniz brown alın derim.

Hocam kırmızı almak daha mantıklı geldi sanırım bana, şu an laptop kullanıyorum önceki klavyem de mekanik hisliydi. Sence hangisini kullanmalıyım?

Brown alınmaz. Gateron ile deneyimledim. Tactile sevmediğimden yüksek ihtimalle fakat hiç rahat değildi. Kang White V3 gibisi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı