10000 TL’ye sistem önerisi

Bütçe
10000

Harungler34

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bütçem maksimum 10000 TL. Bana hazır olarak önerebileceğiniz bir sistem var mıdır?

Hayır değil ciddi olarak sordum neden öyle dediniz
Biliyorum şuan ekonomik olarak ülke olarak durumlar kötü ama şuan aldım aldım 10000 bin tl ye şuan kötünün iyisini bile alamam ama sizden öneri bekliyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20211123_221911.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 96
Bu sistemi önerir misiniz?
Hemen hemen aynı sistem zaten sadece GameGaraj; klavye, mouse ve usb flash bellek hediye ediyor sanırım. Bu güzel bir şey ama ekran kartı ve ana kart markasını daha önce duydum ama hiç kullanmadım. İsterseniz markaları bi' araştırın derim. Ama Sinerji'de olan MSI markayı zaten çoğu kesim biliyor ve kullanıp memnun kaldığım markalardan.

Hayır değil ciddi olarak sordum neden öyle dediniz
Biliyorum şuan ekonomik olarak ülke olarak durumlar kötü ama şuan aldım aldım 10000 bin tl ye şuan kötünün iyisini bile alamam ama sizden öneri bekliyorum
Kör gözümü... 10k değil de 100k olarak okudum kusura bakmayın.

Şu an almayın geçen hafta keşke alsaydınız 10 Bin küsur liraya 3060 sistem bulunuyordu.

20 gün önce 7.5K'ya aldığım sistem 10k oldu. Doların düşmesini beklemek mantıklı. Bu şekilde kalamaz illaki düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…