10000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
10.000-11.000

11kya kadar çıkabilirseniz attığım sistemdeki özelleştirmeleri su sekilde yapın
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: Team t-Force Vulcan TUF yellow 3600MHz RAM.
Kasa: Spec Delta.
Ekstra: 1TB HDD ekleyin.
SSD: WD Blue 500GB M.2 SSD yapın.
Monitör: AOC C27G1 yapın.

Bütçeyi baya aşmış olacağım aslında ama sistemi beğendim gerçekten. Yardım için teşekkür ederim. Peki bu sistemi 10k'ya makul performans kaybıyla çekmemiz mümkün müdür?

Bütçeyi baya aşmış olacağım aslında ama sistemi beğendim gerçekten. Yardım için teşekkür ederim. Peki bu sistemi 10k'ya makul performans kaybıyla çekmemiz mümkün müdür?
İdarelik bir monitör alıp SSD alanından kısarsak belki. Ama seni memnun etmeyecektir. Almışken tam şekilde almanı tavsiye ederim.

Hocam ilk attığım kombinasyonla aynı fpsleri alıcaksınız 5700xt bios güncellemesi ile 2070 super ile aynı performans veren bir kart 10600 işlemci 3600 e göre 5 fps fazla veren bir işlemci oyundan oyuna göre değişiyo tabide .

Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 (3.200tl) mı
Yoksa
Palit RTX 2070 SUPER GP OC 256 Bit GDDR6 8 GB (4.854tl) mı?

Olabildiğince fiyatı aşağı çekmeye çalışıyorum 11k beni zora sokacak bir bütçe.

Aralarında fark olacaktır. rx5700xt öneririm. 2070Super ile yakın performans olacaktır lakin bazı RTX DLSS gibi özelliklerden mahrum kalacaksınız.

Aralarında fark olacaktır. rx5700xt öneririm. 2070Super ile yakın performans olacaktır lakin bazı RTX DLSS gibi özelliklerden mahrum kalacaksınız.
1600TL'ye değecek bir fark mı onu anlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…