10000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
Açıklamada belirttiğim gibi değişkenlik gösteriyor

Needal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ryzen 3 2200U, AMD Radeon 535, 8 GB 2666MHz RAM özelliklerine sahip bir laptopum var ikinci elde 6000 TL'ye ilana koydum (Bu bilgisayarın piyasası ne kadardır, doğru mu yazmışım belirtirseniz sevinirim.) ve kendim 1000-1500 ve ailemin desteği ile de 10000 liraya (daha iyisi bulunabiliyorsa belirtirseniz sevinirim) Ryzen 5 5500, RX6400, 16 GB RAM 3200MHz bilgisayar almayı planlıyordum. Ama bir bilgisayar firması (6.000TL) X5690, RX470, 16 GB (muhtemelen 1333MHz'dir) RAM, X58 anakartlı bir bilgisayar ile takas teklif etti. Bilgisayarcının bilgisayarının performansı birebir bir karşılaştırma bulamadığımdan sanırım benim 10.000 TL ile toplayacağım bilgisayardan daha performanslı geldi. Bir de belirtmem gerek ekipmanlarım bayağı kötüleşti, yıprandılar. Sizce bu ikinci el bilgisayarı alıp ailemden para almadan ekipmanları mı yenilemeliyim, yoksa bu sistemi almak mantıksız mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ekran kartı biraz düşük kalmış sana şu an bunu önerebilirim ama 25 Kasım'ı bekle biraz daha uyguna daha iyisini alırsın RX6600'lü sistemler 10bin civarlarına düşebilir.

Bilgisayarcının sattığı kasadan hayır gelmez. Sana önerdiği bilgisayara 6 bin lira verilmez.

Şu kasada 2 gündür stok vardı. Acele etmeyip indirim kovalarsanız bunun gibi güzel kasalar denk gelebilir. O kadar para verip alıyorsun, en azından aldığına değsin.

Dostum ekran kartı biraz düşük kalmış sana şu an bunu önerebilirim ama 25 Kasım'ı bekle biraz daha uyguna daha iyisini alırsın RX6600'lü sistemler 10bin civarlarına düşebilir.

Bilgisayarcının teklif ettiği sistem hakkındaki görüşünüz nedir?

Kasa ve PSU tükenmiş büyük ihtimal 3 güne falan gelebilir aynı stok sipariş verebilirsiniz.

Bilgisayarcının sattığı kasadan hayır gelmez. Sana önerdiği bilgisayara 6 bin lira verilmez.

Şu kasada 2 gündür stok vardı. Acele etmeyip indirim kovalarsanız bunun gibi güzel kasalar denk gelebilir. O kadar para verip alıyorsun, en azından aldığına değsin.

Gerçekten o fiyata çok iyi bilgisayarmış. Acelem yok bilgisayarımı ilana koyalı 1 hafta oldu. Eğer bilgisayarım satılırsa sizin paylaştığınız gibi sitemler arayacağım.

Kasa ve PSU tükenmiş büyük ihtimal 3 güne falan gelebilir aynı stok sipariş verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı