10000 TL'ye Sistem Toplamak

Bütçe
10000-11000

Nirana

Decapat
Başlıkta da belirtiğim gibi maksimum 11000 TL PC almak istiyorum. Ryzen işlemci ve RTX'li ekran kartı istiyorum.
Monitör olarak Monster'in Aryond A27 240 Hz monitörünü seçtim. Doğru bir seçim mi?

Monitör dahilse fiyata RTX'li sistem toplasan da RTX kullanamazsın.
ayır monitör fiyata dahil değil
Aceleniz yoksa, bu zamanda sistem toplamayın. Nedeni stoklar bitik, fiyatlar uçuk. Ayrıca başka monitör almanızı tavsiye ederim.
Neden herkes bu mönitörü alma diyor arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun bende biraz kullandım ve bende memnun kaldım.

@PuMaT
@RPM
Hocam sizleri de etiketliyorum çünkü hatam olursa düzeltin diye. Rahatsız oluyorsanız belirtin.

Hocam sizleri de etiketliyorum çünkü hatam olursa düzeltin diye. Rahatsız oluyorsanız belirtin.
Etiketleyebilirsin. Rahatsız olmuyorum aksine seviniyorum. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Sisteme gelecek olursak güzel bir eksik yok. Ama ben RAM olarak şahsen bunu alırdım. Vengance Pro bence fiyatını haketmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı