10000 TL'ye telefon tavsiyesi

akifs_wn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Samsung A34 düşünüyorum, var mı daha iyi öneriniz? Xiaomi düşünmüyorum, özellikle Note 12 Pro.

Çok bilgim olmadığından soruyorum. Ben de son 8 aydır S22 var ama. Neden A34 daha uzun süre kullanılabiliyor S20 feden.

5 yıl en azindan güncelleme gelecek mi? Telefonum eskidi mi? Kafasında olmayacan bu süre zarfında Samsung yazılımının yeni özelliklerinden de faydalanmış olacaksın. S20FE son güncellemerini aldı özellik olarak daha iyi olabilir ama güncelleme almayan Android yavaşlamaya başlıyor artık millete yeni telefon aldırmak için yavaşlatıyorlar.

5 yıl en azindan güncelleme gelecek mi? Telefonum eskidi mi? Kafasında olmayacan bu süre zarfında Samsung yazılımının yeni özelliklerinden de faydalanmış olacaksın. S20FE son güncellemerini aldı özellik olarak daha iyi olabilir ama güncelleme almayan Android yavaşlamaya başlıyor artık millete yeni telefon aldırmak için yavaşlatıyorlar.
Onu diyecektim ben sanki güncelleme gelmese ne olacak diye bence bir kaç yıl çokta etkilemez güncellemesiz. Ama tabi her zaman en güncel telefonu almak daha mantıklı.

Onu diyecektim ben sanki güncelleme gelmese ne olacak diye bence birkaç yıl çok da etkilemez güncellemesiz. Ama tabii her zaman en güncel telefonu almak daha mantıklı.

Türkiye'de olmasak zaten önemi hiç yok güncellemenin eskidi mi? Ucuz zaten telefonlar yenisini al geç ama burada pazartesi yeni KDV zamlari iPhone 20 bin harç ücreti filan yarın neye büyük zam geleceğini bilmeden yaşıyoruz. O yüzden güncel telefon almak daha iyi Android'in eski sürümlü tefonlari zamanla yavaşlıyor.

Türkiye'de olmasak zaten önemi hiç yok güncellemenin eskidi mi? Ucuz zaten telefonlar yenisini al geç ama burada pazartesi yeni KDV zamlari iPhone 20 bin harç ücreti filan yarın neye büyük zam geleceğini bilmeden yaşıyoruz. O yüzden güncel telefon almak daha iyi Android'in eski sürümlü tefonlari zamanla yavaşlıyor.
Yurtdışında enteresan bir şekilde millet hop eskidi mi yenisini alayım yapmıyor bizim halk gibi.
Alım gücü olmasına rağmen, hala iphone 6 kullanan japon gördüm ben.

Arkadaşlar bir sorum daha var acaba Samsung Galaxy A34 alırsam adaptörü 25W mu olması lazım yoksa 5W'luk orjinal Samsung adaptörü ile de olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı