10000 TL'ye Type-C girişli ufak notebook önerisi

riLke

Decapat
Daha fazla  
Selam,

Çeşitli outdoor aktivitelerinde yanımda taşımak üzere powerbank ya da direkt solar panele bağlanıp şarj olabilecek Type-C şarj girişli bir notebook bakınıyorum. 10-13 inç aralığı çok iyi, en fazla da 14 inç düşünebilirim.
  • Apple bakmıyorum.
Hometechler haricinde bir alternatifim yok mu? Başka bir şey çıkmıyor önüme nedense.

Bütçe maksimum 10 bin.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun yerine tablet alabilirsiniz.
Çalışırken de kullanacağım için notebook formatında bir alet bana daha uygun.
Tabletten aynı performansı alabiliyor muyum onu da bilmiyorum.
En son çare olarak klavyeli kılıflarla notebook gibi görünen tabletlere bakabilirim.

Çalışırken de kullanacağım için notebook formatında bir alet bana daha uygun.
En son çare olarak klavyeli kılıflarla notebook gibi görünen tabletlere bakabilirim.
Üzgünüm ama aradığınız galaxy book tarzı bir şey bunu 10 bine çok zor bulunması.

Üzgünüm ama aradığınız galaxy book tarzı bir şey bunu 10 bine çok zor bulunması.
Galaxy Book gerçekten harikaymış, tam aradığım şey. Bayağı pahalı ama...

Hocam bir tablet alırsın. Bir de klavye. İşini görür diye düşünüyorum.
İşte istediğim gibi bir notebook bulamazsam tablet bakacağım. Tabletlerin de işimi görecek olanları fiyat olarak "onu alacağıma Galaxy Book alayım" filan dedirtiyorsa o zaman notebook düşünürüm herhalde.

İşte istediğim gibi bir notebook bulamazsam tablet bakacağım. Tabletlerin de işimi görecek olanları fiyat olarak "onu alacağıma Galaxy Book alayım" filan dedirtiyorsa o zaman notebook düşünürüm herhalde.
Ben benim bulamadığım Acer, Lenovo vs modelleri vardır böyle 12, 13 inç type-c'li diye umuyorum ama hayırlısı.

Ben benim bulamadığım Acer, Lenovo vs modelleri vardır böyle 12, 13 inç type-c'li diye umuyorum
Kendimi cevaplıyorum: 11 bin civarına Huawei Matebook D14, laptop olarak bulabildiğim tek seçenek.

Asus, Lenovo, Acer'in 10 bin TL altı laptoplarının hiçbirinde type c şarj girişi yok.

Son düzenleme:

Ben benim bulamadığım Acer, Lenovo vs modelleri vardır böyle 12, 13 inç type-c'li diye umuyorum ama hayırlısı.

Kendimi cevaplıyorum: 11 bin civarına Huawei Matebook D14, laptop olarak bulabildiğim tek seçenek.

Asus, Lenovo, Acer'in 10 bin TL altı laptoplarının hiçbirinde type c şarj girişi yok.
Matebook D14 en mantıklı seçenek gibi duruyor ama yine de tablet tercihimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı