O dedigin Amd nin FX serisi icin gecerli.Yeni nesil RYZEN serisinde bu ortadan kalkmis bulunmakta.Youtube dan veya forumda incelersen yeni nesil AMD Ryzen islemcilerin Intel den daha iyi oldugu daha cok tercih edilir oldugunu gorebilirsin.
Samsung VA panel kullanıyorlar oldukça iyi ve ucuz. AMD işlemciler artık herhangi bir sorun çıkarmıyor buna emin olabilirsiniz. Yeni nesil de sorun yaşamazsınız.
RYZEN 5 3600 un altina inme eger Ryzen 5 1600 veya 2600 alirsan,5700 XT gibi bir performansi yuksek ekran kartini iyi besleyemez.En iyi tercih R5 3600 veya 3600x .
Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Performans açısından RX 5700 XT'nin çok ciddi bir üstünlüğü var. Nvidia'nın da Radeon'a karşı bir üstünlüğü var. Forumda da sorun yaşayanlar sıkça oluyor. Yani gönül rahatlığıyla RX alın diyemiyorum.
Edit: RX 5700 XT seçerseniz küçük bir farkla PSU 700w ayarlanır.
Evet güzel sistem değerlendireceğim. Teşekkürler
Ama araştırmalarıma göre ve yakın çevremde söylenen, AMD işlemci alma deniyor. Fazla ısınma problemi ve başka problemleri oluyormuş. o yüzden intel işlemci tercih etmem söylüyorlar
Ryzen işlemcilerin hala ısınma konusunda sıkıntılı diyen kişilerden bilgisayar toplama konusunda uzak durun 20.000 tl bütçeniz var mı ki?İşlemci intel alacaksınız.F/P için AMD işlemci. Ben Ryzen 5 2600 kullanıyorum mükemmel bir işlemci tüm forum içinde de önerilir.
Performans açısından RX 5700 XT'nin çok ciddi bir üstünlüğü var. Nvidia'nın da Radeon'a karşı bir üstünlüğü var. Forumda da sorun yaşayanlar sıkça oluyor. Yani gönül rahatlığıyla RX alın diyemiyorum.
Ryzen işlemcilerin hala ısınma konusunda sıkıntılı diyen kişilerden bilgisayar toplama konusunda uzak durun 20.000 tl bütçeniz var mı ki?İşlemci intel alacaksınız.F/P için AMD işlemci. Ben Ryzen 5 2600 kullanıyorum mükemmel bir işlemci tüm forum içinde de önerilir.
Evet haklısınız. O arkadaşlarım bana intel işlemci öneriyor ama bu sefer ekran kartı veya öteki parçaları daha düşük almamı söylüyor. Bende o yüzden araştırmak için buraya geldim Teşekkürler