Emir Kuzkaya Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #11 messinicocugu dedi: Buna bakabilirsin: LG 24GN600-B 24'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatı - Gençer Gaming Oyuncu Ekipmanları LG 24GN600-B 24'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada! www.gencergaming.com Genişletmek için tıkla... Kafamda da o vardı zaten ama yükseklik ayarı olmayan bir monitöre o kadar para vermek istemiyorum gelişmeler yeni konuda 2500 TL monitör önerisi
messinicocugu dedi: Buna bakabilirsin: LG 24GN600-B 24'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatı - Gençer Gaming Oyuncu Ekipmanları LG 24GN600-B 24'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada! www.gencergaming.com Genişletmek için tıkla... Kafamda da o vardı zaten ama yükseklik ayarı olmayan bir monitöre o kadar para vermek istemiyorum gelişmeler yeni konuda 2500 TL monitör önerisi
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 1 Mayıs 2022 #12 Emir Kuzkaya dedi: Anladım şu an monitör arayışındayım 2500TL. Ye arıyorum extra konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Viewsonic diyeceğim marka olarak firma ismini sen getir. Çevremde kullananların kötü yorumu yok bu marka karşı.
Emir Kuzkaya dedi: Anladım şu an monitör arayışındayım 2500TL. Ye arıyorum extra konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Viewsonic diyeceğim marka olarak firma ismini sen getir. Çevremde kullananların kötü yorumu yok bu marka karşı.