10000TL sistem toplama önerisi

Bu sisteme 60Hz Monitör? En az 120-144 Olmalı.

IPS 144hz 2K monitorler inanılmaz pahalı. O yüzden alamam şuan için.Rami kıstım GSKILL 16GB (2X8GB) SniperX Gri Kamuflaj olanı alacağım. Kasayı tasarımını da sevdiğim için tercih ettim. En fazla 60 görebiliceğim için 1080 bile fazla ama belki ilerde 144hz bi monitör daha alabilirim ekstra.

Ssd olarak samsung 960 ın üst modeli çıktı hemen hemen aynı fiyat samsung 970 evo almalısın

Evet mantıklı. Isınma sorununu düzeltmişler mi biliyor musun?

Zaten ledli ram gereksizdi
İçi görünen bir kasa almadığın sürece gereksiz masraf olurdu.

Cuma günü almaya gideceğim sistemi ama bi sorum var yardım edebilir misiniz
Şimdi ben bunları itopyadan topladım ama kasayı farklı bi model istiyorum onuda dışardan almak istiyorum. Ama dediler ki eğer kasadan bi sorun çıkarsa diğer bileşenlere zarar verirse sorumluluk bizde değil dediler.
Kasadan bir problem çıkar mı? Çok muhtemel midir alıcağım kasa modeli H500P mesh.
Build önerisi olan varsa çok sevinirim ekstra.

Kasadan ne sorun çıkacakmış onu da sorsaydın keşke. Nano ile görüştün mü? Ellerinde yoksa 1 ay gelmez sonra toplayamazsın kasayı. Uzay montaj kalır öyle.
Ben de anlamadım. Dediki kasadan anakartı bile yakabilirsin .. Evet sorsam iyi olacak. Noctua işlemci soğutucusu dedim ilk defa duyuyorum dedi. İşlemci soğutucusu bi sorun çıkarır mı onuda başka bi yerden almak istiyorum. Yoksa itopyadan bi işlemci soğutucusu önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…