MSI MPG neden alınmaz yerine ne tavsiye edersiniz eve anakart bütçemi zorluyor lakin biraz yeni nesil olsun ve işlemci ile uyumlu olsun diye tercih ediyorum bir de dahili Wi-Fi var.
Sizin sistemi atabilir miniz bir de AMD ekran kartlarında ısınma ya da yazılımsal sorun oluyor diye mesajlar gördüm öyle bir sorun yaşadınız mı?
Sağlam bir ekran kartı beni yormayacak uzun vadeli ve uygun bir PSU önerir misiniz arkadaşlar 800-900 TL bandında atmışlar lakin bu sefer diğer bileşenlerde zora giriyorum lakin PSU çok önemli ise o fiyat bandın da alabilirim.
MSI MPG neden alınmaz yerine ne tavsiye edersiniz eve anakart bütçemi zorluyor lakin biraz yeni nesil olsun ve işlemci ile uyumlu olsun diye tercih ediyorum bir de dahili Wi-Fi var.
Şu video tamamen izlerseniz anlarsınız. 11:50 en alta olan anakarta bakın en çok ısınan kendisi:
Ve zaten daha sağlıklı bir bağlantı için kablolu daha iyi olur.
Hem büçeyi zorlamak istemezseniz Prime X570-P alabilirsiniz.
AMD kartlar ısınıyor diye bir şey yok modelden modele değişiyor örneğin MSI Evoke, XFX Thic II, Asus TUF gibi ama Gaming X için böyle bir şey yok.
Yazılım sorunlarının çoğu çözüldü zaten ama isterseniz alternatif olarak RTX 2060 Super kartlar bırakayım:
EVGA GeForce RTX 2060 SUPER XC ULTRA 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 08G-P4-3163-KR ITOPYA'da.
www.itopya.com
PSU olarak canım sisteme Powerboost yazık eder. High Power gayet kaliteli ve fiyatı diğer atılanlara göre uygun ama daha uygun 650W isterseniz Gigabyte P650B modeline bakılabilir.
WiFi önemli ise X570 Plus alınabilir ama benim asıl önerim Aorus Elite.