Şu anda mevcut olan Kailh 8.0 switchli bir farem var elimde fakat kütüphaneye vs götürdüğümde tak tak tak diye sesler çıkarıyor veya okulda mousepadsiz kullanayım derken çantada çok para verip aldığım skateler sökülüyor. Bu yüzden ikinci bir mouse almak istiyorum, üç şartım var.
1 Sessiz olsun.
2 1000Hz olsun.
3 Pahalı olmasın, yani mesela MX Master 3 önermeyin.
Ben aradım ama 3 kriteri sağlayan bir mouse bulamadım. Eğer bulursanız çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 beyaz gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleri ile oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 beyaz gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleri ile oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!
2. bir mouse yani yedek olarak alıp sessiz olmasına önem veriyorsanız buna bakın derim. 1000Hz mi bilmiyorum ama belirttiğiniz işler için fazlasıyla yeter.
2. bir mouse yani yedek olarak alıp sessiz olmasına önem veriyorsanız buna bakın derim. 1000Hz mi bilmiyorum ama belirttiğiniz işler için fazlasıyla yeter.