1000MBPS internet 93Mbps download alıyor

leayxı

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce Turkcell Superonline fiber internet bağlattık Wi-Fi ile telofandan bağlanınca 920Mbps internet alıyorum ama bilgisayardan Ethernet kablosuyla 93 Mbps hız alıyorum. Kabloyla alakalı olabilir mi? Forumları okudum bir kaçını denedim ama işe yaramadı

Speedtest sonuçlarını paylaşır mısınız?

Kablo ile alakalı olabilir gibi geldi. CAT 5 kablo kullanıyorsun büyük ihtimal.

cat6 kablo al

Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcısından böyle bir ayar olması lazım onu seçer misin?
Buradaki ayarlara bak böyle bir ayar bulman lazım en yüksek olanı seçip tamam deyin.

Cat5 kablo kullanıyorsan ondan dolayı muhtemelen, Cat5e veya Cat6 kablo kullanmanı öneririm en az.

cevaplarınız için çok teşşekkür ederim denedim fakat olmadı büyük ihtimalle kablodan çünkü eski internetimde de böyle değerler alıyordum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    32,5 KB · Görüntüleme: 19
Kesinlikle kablo. Benimde yeni başıma geldi.Mutlaka kaliteli bir kablo al. Ucuza kaçma.
Ben geçen hafta aldım 10 metrelik cat6a ugreen marka slim modeli 0 kayıp. Adamlar yapmış müthiş bişey.Fiber optik kablo kadar ince ve fena dayanıklı.İhtiyacına göre 5 m,10 m,seçenekleri var şiddetle öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…