the_abdulhey Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Valorant kurmaya çalışıyorum ama 15 dakikada %4 anca oldu. İnternetim şu şekilde, yönetici olarak açmayı denedim olmadı. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
Valorant kurmaya çalışıyorum ama 15 dakikada %4 anca oldu. İnternetim şu şekilde, yönetici olarak açmayı denedim olmadı. Ne yapabilirim?
R redu03 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Çözümler 2 30 Ocak 2025 #2 Bir yandan da okuma/yazma yapılır. Sata SSD yada M2 SSD kullanıyor musun ?
the_abdulhey Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 redu03 dedi: Bir yandan da okuma/yazma yapılır. Sata SSD yada M2 SSD kullanıyor musun ? Genişletmek için tıkla... normalden daha yavaş manasında dedim ssd kullanmıyorum ama yavaşlığı ayrı bir seviyeydi pc yi aç kapa yaptım düzelmedi bende pc açık bırakıp yattım sabaha inmişti
redu03 dedi: Bir yandan da okuma/yazma yapılır. Sata SSD yada M2 SSD kullanıyor musun ? Genişletmek için tıkla... normalden daha yavaş manasında dedim ssd kullanmıyorum ama yavaşlığı ayrı bir seviyeydi pc yi aç kapa yaptım düzelmedi bende pc açık bırakıp yattım sabaha inmişti