m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 626 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Merhaba, %60'lık red switch bir klavye önerebilir misiniz? Bütçe 1000TL.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.215 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 m1stx dedi: Merhaba, %60'lık red switch bir klavye önerebilir misiniz? Bütçe 1000TL. Genişletmek için tıkla... Kendimde kullanıyorum Redragon K617 Fizz Red sSwtich.
m1stx dedi: Merhaba, %60'lık red switch bir klavye önerebilir misiniz? Bütçe 1000TL. Genişletmek için tıkla... Kendimde kullanıyorum Redragon K617 Fizz Red sSwtich.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 20 Ekim 2024 #3 Amazon.com.tr red switch modeli kalmamış. Onun yerine black veya silver switch modelini alabilirsiniz. iReassess dedi: Kendimde kullanıyorum Redragon K617 Fizz Red sSwtich. Genişletmek için tıkla... Yay sesi sorunu var ve switchleri kalitesiz.
Amazon.com.tr red switch modeli kalmamış. Onun yerine black veya silver switch modelini alabilirsiniz. iReassess dedi: Kendimde kullanıyorum Redragon K617 Fizz Red sSwtich. Genişletmek için tıkla... Yay sesi sorunu var ve switchleri kalitesiz.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.215 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #4 soulsteal59 dedi: Amazon.com.tr red switch modeli kalmamış. Onun yerine Black veya Silver switch modelini alabilirsiniz. Yay sesi sorunu var ve switchleri kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Yay sesi yok hocam. Switch konusunu bilmiyorum.
soulsteal59 dedi: Amazon.com.tr red switch modeli kalmamış. Onun yerine Black veya Silver switch modelini alabilirsiniz. Yay sesi sorunu var ve switchleri kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Yay sesi yok hocam. Switch konusunu bilmiyorum.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 20 Ekim 2024 #5 iReassess dedi: Yay sesi yok hocam. Switch konusunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak yay sesi sorunu olduğunu duydum.Her model öyle olmayabilir ancak böyle bir durum var.
iReassess dedi: Yay sesi yok hocam. Switch konusunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak yay sesi sorunu olduğunu duydum.Her model öyle olmayabilir ancak böyle bir durum var.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.215 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #6 soulsteal59 dedi: Amazon.com.tr red switch modeli kalmamış. Onun yerine Black veya Silver switch modelini alabilirsiniz. Yay sesi sorunu var ve switchleri kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Attiginiz klavye Almanya qwertz tus dizilimi ?
soulsteal59 dedi: Amazon.com.tr red switch modeli kalmamış. Onun yerine Black veya Silver switch modelini alabilirsiniz. Yay sesi sorunu var ve switchleri kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Attiginiz klavye Almanya qwertz tus dizilimi ?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 20 Ekim 2024 #7 iReassess dedi: Attiginiz klavye Almanya qwertz tus dizilimi ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar konuya türkçe klavye olacak dememiş.
iReassess dedi: Attiginiz klavye Almanya qwertz tus dizilimi ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar konuya türkçe klavye olacak dememiş.