Şimdiden söyleyeyim 1000TL üstüne çıkamam. 800TL'ye T60 buldum. Bunu mu alayım yoksa başka önereceğiniz klavye var mı?
Zamanında 300'e almıştım. Şuan alınmaz.E-Yooso Z11 RGB bakabilirsin blue - red switch seçenekler var, full metal kasa aşırı dayanıklı, switch markası çok kaliteli bir marka, programında 23 adet ayrı RGB modu var %60 klavye gayet her şeyi kaliteli o fiyata bakabilirsin.
Zamanında 300'e almıştım. Şu an alınmaz.
Buda güzel gibi sen aralarında seç hangisi aklına yatarsa onu al gardaşımDIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Evet kalitelidir.T60'dan kaliteli midir?
Evet kalitelidir.
RGB istersen benim dediğime bak Z11Tek renkmiş sadece gözüme RGB daha güzel geliyor ve yurt dışından geliyormuş vergi vs derken bayağı olur.
Tek renkmiş sadece gözüme RGB daha güzel geliyor ve yurt dışından geliyormuş vergi vs derken bayağı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.