Merhabalar maximum 1000₺ boş bilgisayar kasası önerilerinizi bekliyorum 240mm sıvı soğutma ve ATX anakartı monte ederken bana zor anlar yaşatmasın yeterli
Cooler Master MasterBox MB511 MCB-B511D-KGNN-RGA ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cooler Master MasterBox MB520 MCB-B520-KGNN-RGA ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
CORSAIR CRYSTAL SERİSİ 570X RGB FANLI KIRMIZI&ŞEFFAF MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bunları öneriyorum. Piyasa da bu üründen çok az kaldı. Fiyatı 2000 tl ye yaklaşık. Fakat vatan elindeki son kalanları satmak için 800 tl ye çekmiş fiyatları. Kaçırma derim. Bende aldım bir tane.
Şu anda internet mağazasında yok. Fakat herhangi bir mağazaya gidip stok olan mağazalardan getirtebiliyorsun.
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.
Kesinlikle XPG Battlecruiser öneririm E-ATX bile destekliyor, benim gözümde Asus ROG Helios'un kardeşi tabii onun kadar olamaz ama çok güzel kasa bende almayı düşünüyorum.