paldroy
Decapat
Daha fazla
Bu modele bakmıştım ama genel olarak sol kulaklıkta sorun olduğu ve filtrenin çok yakın olduğu söyleniyordu. Sizin deneyimleriniz nasıl hocam?Bu model daha iyi ve EQ tepki grafiği de güzel:
![]()
Edifier Neobuds Pro Aktif Gürültü Engelleme ve Oyun Moduna Sahip Kablosuz Stereo Kulaklık Bluetooth KulaklıklarEdifier
Aradığın Bluetooth Kulaklıklar En Uygun Fiyatlarla edifierturkiye.com' da .Kampanyaları İncelemek için tıkla!www.edifierturkiye.com
Hocam tr mağaza yorumlarında Liberty 4nc'den memnun olmayan neredeyse yok ama yabancı forumlarda herkes ses kalitesinden şikayetçi gibi görünüyor. Sanırım o durum eq ayarıyla düzeltiliyormuş fakat Iphone eq ayarlamaya izin vermiyor, sıkıntı yaşadığım konu oydu. Şimdi Tr'de o kadar kişi memnunken de ne kadar kötü olabilir diyorum, kullanacak arkadaş için de ses o kadar da önemli değilHocam. Aliexpress soundcore a40 onerebilirim. Bu fiyata daha iyi ANC YOK.
Rtkings'de top 10 içinde. Ki bu top 10 En üst düzey (pre) modelleri içerir.
![]()
Soundcore by Anker Space A40-oortelefoon Adaptieve actieve ruisonderdrukkende draadloze oordopjes Draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Satıcı orjinal soundcore satıcısıdır.
Tr ye sevk edilemiyormuş hocam. İlk baktigimda ediliyor diye okumustum.
O fiyatlara maalesef liberty 4nc alınır. R/s model değil evet. (Eq'e tepkisi iyi değil) Fakat a40 modeli tr de olmadığı için, liberty 4nc alternatif. Daha iyi bir anc kulaklık isterseniz en az 1000-1500 TL daha eklemek gerek
Bende var. Müthiş bir ses kalitesi var. Knowles ve dynamic var çift sürüculu fakat anc konusunda 6/10. Arkadaş, anc öncelikli istemiş. Soundcore a40 en iyi ANC'ye sahip kulaklıklardan biri.