1000TL Bluetooth kulaklık önerisi

Hocam baslar nasıl.

Grafen ile dinamik sürücü arasında çok fark yok. Grafen sürücü aslında bir dinamik sürücüdür. Sadece distorsiyon (ses bozulması)nı daha iyi kontrol eder olay budur.

Hocam baslar nasıl.

Hocam baslar nasıl.
Flat (dengeli) eq yapilmamis hali 125k (bass sesler) fena değil. Kulaklığa basıp, "bass up"u aktif edebilirsin. Bu durum, bass frekansını ön plana çıkarır

Peki hocam 1000TL bandında önerebilecegin başka seçenek var mı? Bütçem kısıtlı maalesef.

@777608 mo hocam Note 3i alma kararı verdim ama önüme bir de Life P3 çıktı P3'ü almak için bütçemi çok zorlamam lazım. Sizce değer mi?

@777608 mo hocam Note 3i alma kararı verdim ama önüme bir de Life P3 çıktı P3'ü almak için bütçemi çok zorlamam lazım. Sizce değer mi?
Değmez. Aradaki farkı anlaman zor ki zaten aralarında ses açısından nerdeyse hiç bir fark yok. Note 3 ile devam etmelisin.

250-300 TL ekleyip Buds FE almak mantıklı mı?
Tercihine kalmış. Hafif V Shape R odaklı bir ses. Yani; bass sesler, biraz önde fakat imaging'i (sahne)yi çok bozmuyor. M/t dengeli geliyor. Alt midler bence biraz örtülü. Ama yinede fiyatına göre kabul edilebilir. Eq'e tepkisi çok iyi değil. 200 veya 300 daha verilirse, geçilebilir.

250-300 TL ekleyip Buds FE almak mantıklı mı?

Telefonun Samsung ise olur değilse performans farkı oluyormuş öyle duydum.

Hocam ben sizden cevap alamadım 1 hafta bekledim. Anker Life dot3i aldım arada kaldım en son bunu tercih ettim fiyat F/P düşündüm.

Telefonun Samsung ise olur değilse performans farkı oluyormuş öyle duydum.

Hocam ben sizden cevap alamadım 1 hafta bekledim. Anker Life dot3i aldım arada kaldım en son bunu tercih ettim fiyat F/P düşündüm.
gormedim kusura bakmayın. Dot3i mu aldınız, buds Fe mi tam anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…