1000TL Bütçe ile bilgisayar toplamak

1000TL bütçe ile GTA5 VGA sistem ile oynarsın neden HDMI zorluyorsunuz? VGA sistem toplarız bu bütçeye fakat HDMI sistem toplanamaz ama alınır. Onun için de 2.El siteleri kontrol etmek gerekir.

@fromhell1 1000 TL'lik sistemden pek hayır bekleme, bütçeni 2000 TL yapsaydın monitör dahil sana güzel bir GTX 960 sistem önerecektim hemde 75Hz monitörlü olacaktı.
Zaten çok bir şey beklemiyorum. Oynayacaklarım basit oyunlar. O kadar güçlü bir ekran kartına ihtiyacım yok.

İkinci ele yönelirsen gayet iyi işler çıkabilir. HD7770 bile GT1030 gücünde bir kart.

Hem ucuz, hem AMD, hem güçlü.

Zaten tüm parçalar 2. el.
Fiyatlardan anlamalıydım. O zaman Aliexpressten Q9650 alabilirsin. 50TL gibi bir fark ödersin ama sıfır işlemci ve daha fazla performans alırsın.

50 lira daha koyup GTX 750 ti almanız sizce daha iyi olmaz mı ekran kartı olarak?
Bir önerim de lga1156'lı sahibindenden anakartlara bakmanız fiyatınıza uydurabilirseniz XEON X3470 toplamanız daha iyi olur diye düşünüyorum sonuçta eski sistem 2 si de upgrade şansınız yok elinizde ki parayla en iyisini toplamak daha iyi olur muhtemelen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu da bir GTA V testi yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…