1000TL bütçe ile oyuncu mouse önerisi

Bütçe
1000

YamaJRtwo

Decapat
Daha fazla  
1000 TL ile oyuncu mouse bakıyorum. Bütçemi çok zorlayamam en fazla 200 TL artırabilirim. Sürekli oyun oynayan birisiyim ve arada sırada edit yapıyorum. Hafif kablosuz kablolu hiç fark etmez.

1000 TL ile oyuncu mouse bakıyorum. Bütçemi çok zorlayamam en fazla 200 TL artırabilirim. Sürekli oyun oynayan birisiyim ve arada sırada edit yapıyorum. Hafif kablosuz kablolu hiç fark etmez.
Steelseries prime alabilirsin.

Kendim vrx R1 SE+ aldım dün akşam parolpara ile 400TL cashback aldım o sayede 1000TL'ye denk geldi.

Logitech G203

Parolpara ile nasıl cashback sağlarım herhangi bir şey yapmama gerek var mı?

Parolapara'yı indiriyorsun, hesap oluşturuyorsun. Kimlik doğrulaması yapıyorsun, sonra Parolapara'dan sanal kart oluşturup Parolapara'ya ürün kaç tlyse o kadar tutar yüklüyorsun. Sanal kart ile alışverişini yapıyorsun, cashback geliyor. O cashbacki de kendi IBAN'ına atıyorsun.

Tamamdır teşekkürler.

Hocam cashbank ne zaman sonra geliyor alışverişten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…