özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
ark.intel.com
Bunu hakkında açılmış şu konudan da faydalanabilirsiniz:
Elindeki sistem 400 TL eder muhtemelen onunla birlikte 1500 TL bütçe var diyelim aşağı yukarı bütçenizi arttırırsanız çok daha iyi olur.
Bilgisayar kaç yıl kullanılacak ?
Eğer 5 yıldan az ise şu anki sistem PSU + ekran kartı almak daha mantıklı olur yok ben gidebildiği kadar gitsin istiyorum derseniz bütçe artmalı.
Elindeki sistem 400 TL eder muhtemelen onunla birlikte 1500 TL bütçe var diyelim aşağı yukarı bütçenizi arttırırsanız çok daha iyi olur. Eki Görüntüle 491610
Bilgisayar kaç yıl kullanılacak ?
Eğer 5 yıldan az ise şu anki sistem PSU + ekran kartı almak daha mantıklı olur yok ben gidebildiği kadar gitsin istiyorum derseniz bütçe artmalı.