1000TL bütçeli kulaklık önerisi

Bütçe
1000

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Maksimum 1000 TL gibi bir fiyat bütçem var.
Aklımda iki ürün var.

SteelSeries Arctis 5: Rahatlık sebebiyle tercih ettim.
HyperX Cloud II: Ses kalitesinden dolayı tercih ettim.

En önemlisi: Mikrofon kalitesi. Yüksek sesle konuşmama gerek bıraktırmayacak bir mikrofon ve kaliteli, kesintisiz ses sağlayan bir kulaklık.
Uzun süre kullanımda, (4-5 saat gibi sürelerde en azından) aşırı sıkmayacak rahatlığın ön planda olduğu bir kulaklık.
Valorant, CS:GO, Rainbow Six, Apex Legends gibi oyunlarda güzel ses vermesi, yön tayini vb. konularda problem yaşamamam.

Teşekkür ederim.
İyi Forumlar.

Son düzenleme:
G pro X düşünebilirsiniz. Mikrofonu üstteki iki üründen de başarılıdır.

Corsair Void modeline bir bakın bence ben daha önce kullandım gayet güzel istediğiniz konularda gayet güzel performans veriyor.

Corsair Void Dip ses problemiyle alakalı bir çok yorum okudum düzeltildi mi bilmiyorum ama o bir adım geri itti beni.
Onun dışında gönderdiklerinizi inceliyorum fakat benim önerdiklerim de iş görmez mi?
Yoksa o paraya kadar daha iyi tercihler var mı diyorsunuz?
Bu arada 1000 tlye kadar 1000 tlyi 1 tl bile aşamıyorum.
Tekrardan teşekkürler.

2 hafta önce satmak durumunda kaldım benim siyah modelinde öyle bir problemim yoktu driverleri kurup güncellemiştim.

@Maysterouses benzer bir bütçeyle 1 ay önce ( sanırım hatırlamıyorum ) ben de bir kulaklık aldım. Logitech G PRO X alabilirseniz onu alın. Ben Razer Blackshark V2 aldım. THX ile bu da güzel işler yapıyor oyunlarda. Mikrofonu biraz robotik yapıyor sesi internette ses kayıtları vardır dinleyin. Bulamazsanız ben de atabilirim. Razer Blackshark V2 de memnun eder fakat alabilirseniz yerinizde olsam G PRO X alırdım.

Çok teşekkürler yardımınız için. Ürünleri inceliyorum.
Önerilere daha da açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…