1000TL bütçeyle membran mi mekanik mi?

Makaleler
1
Bütçe çok düşük ve bu fiyatta güzel bir mekanik klavye beklemiyorum. Bu fiyata fena olmayan bir membran almak mı daha mantıklı, yoksa kötü bir mekanik mi sizce? Ne kadar kötüler tam olarak bilmiyorum fakat Amazon vb sitelerde bu fiyatlarda satılan mekanik kalvyeler var ve pek kaliteli durmuyorlar.
@Hyperciaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik almak istersen Temu üzerinde birkaç seçenek mevcut, tercihimi bırakıyorum çok iyi diyemem ama kötü de değil uzun süreler idare eder diye düşünüyorum. Hot swap özelligi de mevcut

Hocam vergiyle birlikte 2 katına gelmez mi?

Hocam vergiyle birlikte 2 katına gelmez mi?

Evet doğru diyorsun aklımdan cıkmıs kusura bakma. Bütçeyi biraz daha arttırabilirim diyorsan bu fiyat civarlarında tek bir klavye daha geliyor aklıma onu da bırakıyorum (kampanyalı fiyatı 1500) kampanya için yapman gerekenleri de ekliyorum.

Havit'in pek iyi bir marka olmadığını biliyorum fakat bu fiyata değer gibi.

Sizin dediğiniz de güzel, klavye çok "seksi" duruyor

Arkadaşın dediği kampanya ile alabiliyorsanız G75 Pro ya da boyutu uygunsa aynı kampanya ile Ace 60 almanızı öneririm şu an alabileceğiniz en f/p klavye bu ikisi.
Sizin dediğiniz de güzel, klavye çok "seksi" duruyor
Fiyatına göre klavye cidden güzel duruyor alabiliyorsanız alın derim. Bütçeniz yetmese bile arttırmaya çalışın derim çünkü 1000 TL'ye kaliteli veya bu kesin alınır dediğimiz klavye kalmadı. Bütçem yetmiyor 1000 TL'ye ne önerirsiniz derseniz cidden hiçbir şey önermem çünkü bu devirde 5 pin hotswap olmayan hiçbir klavye gözüme alınabilir gelmiyor artık.

Son düzenleme:

Hocam sizi sorularımla daraltmak istemiyorum fakat, ace 60 yerine G75 Pro alsam daha mantıklı olmaz mı? Yani belirgin farkları neler ki?

Hocam sizi sorularımla daraltmak istemiyorum fakat, ace 60 yerine G75 Pro alsam daha mantıklı olmaz mı? Yani belirgin farkları neler ki?
Ace 60 Pro manyetik switch bir klavye 8000 Hz, rapid trigger gibi özellikleri var bunlar da rekabetçi oyunlarda avantaj sağlıyor ben fazla rekabetçi oynamıyorum derseniz G75 Pro alıp geçin. Ben fazla fps oynuyorum ama %60 klavye kullanamam derseniz yine almanızı önermem günlük hayat kullanımında acı çekersiniz çünkü yön ve F tuşları vs yok.

Sorun Yok hocam, aksine ben %60 daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…