Amazon'da 1 tane kalmış mesela. Almak isteyen araştırır, her şekilde bulur alır yani.
Sahibinden'den garantisi devam eden 0'a yakın alabilir. Ben sadece tavsiye ettim. Bulur veya bulamaz, alacak kişiye kalmış.
Amazon'da 1 tane kalmış mesela almak isteyen araştırır her şekilde bulur alır yani
Sahibindenden garantisi devam eden 0'a yakın alabilir ben sadece tavsiye ettim bulur veya bulamaz alacak kişiye kalmış
Amazon'da 1 tane kalmış mesela. Almak isteyen araştırır, her şekilde bulur alır yani.
Sahibinden'den garantisi devam eden 0'a yakın alabilir. Ben sadece tavsiye ettim. Bulur veya bulamaz, alacak kişiye kalmış.
Merhaba arkadaşlar yen bir sistem topladım 1000 TL bütçem var. 75 Hz olacak şekilde hangi monitörleri önerirsiniz oyun için kullanacağım. Önerilerinize göre bütçeyi 1100-1200 TL'ye kadar çıkarmaya çalışırım ama daha fazlası olmaz şimdiden teşekkürler!