1000TL gamepad önerisi

Bütçe
1100

Desperate47

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 1000TL bütçem var. Daha önceden Polosmart PSG04 kullanıyordum. Şimdi 2. bir kola ihtiyacım var ve ağırlıklı olarak Mortal Kombat 11 oynuyorum. Biraz araştırma yaptım fakat pek anlamadığım için buraya danışmak istedim.

Wgnew5 kodu ile vergi çıkmadan 1050 tl civarına alabiliyorsunuz. Yaklaşık 10 günde elinize ulaşıyor. Satın alırken sadece add order note kısmına tc yazmanız yeterli

Bu siteyi ilk kez görüyorum ve sol analoğun yeri pek hoşuma gitmedi Xbox gamepad benzeri bir kol varsa önerir misiniz yoksa da bunu alacağım büyük ihtimal.

Gamepadı ayın 29'unda sipariş verdim hala gelmedi siparişimin onaylandığını söyleyen bir mesaj aldım fakat kargo bilgisi vs. de verilmedi bu konuda yardımcı olur musunuz?

Gamepadı ayın 29'unda sipariş verdim hala gelmedi siparişimin onaylandığını söyleyen bir mesaj aldım fakat kargo bilgisi vs. de verilmedi bu konuda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Firmaya mail attınız mı

support@whwtgeek.com adresine siparişinizin onaylandığını ama hala kargoya verilmediğine dair bir mesaj yollayın, kısa sürede geri dönüş yaparlar

Firmaya mail attınız mı?

support@whwtgeek.com adresine siparişinizin onaylandığını ama hala kargoya verilmediğine dair bir mesaj yollayın, kısa sürede geri dönüş yaparlar.

Sadece ayın 4'ünde vergi numaramı isteediklerine dair bir posta aldım aynı gün içinde vergi numaramı yolladım, ürün kargoya verildikten sonra mail alacağıma dair bir ileti aldım fakat hala o mail gelmedi.

Kargonun durumu ile alakalı bilgi edinmek istediğinizi söyleyen bir mail atın hocam
Sadece ayın 4'ünde vergi numaramı isteediklerine dair bir posta aldım aynı gün içinde vergi numaramı yolladım, ürün kargoya verildikten sonra mail alacağıma dair bir ileti aldım fakat hala o mail gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…