Kablosuz zorunlu istekse g305 veya attack x3 bakın. İkiside amazondaMasam kalabalık, kablolu bana çok sorun çıkarıyor.
Kablosuz zorunlu istekse g305 veya attack x3 bakın. İkiside amazondaMasam kalabalık, kablolu bana çok sorun çıkarıyor.
Kablosuz arıyorum öncelik.Bütçenin en iyisi hyperx haste
G305 boyut olarak bana büyük sorun yaşatır mı? Elim biraz küçük.Kablosuz zorunlu istekse g305 veya attack x3 bakın. İkiside amazonda
Bilgim yok.G305 boyut olarak bana büyük sorun yaşatır mı? Elim biraz küçük.
G305 boyut olarak bana büyük sorun yaşatır mı? Elim biraz küçük.
eloshapes dostum bu siteden mouse karşılaştırıp boyutuna bakabilirsinG305 boyut olarak bana büyük sorun yaşatır mı? Elim biraz küçük.
eloshapes dostum bu siteden mouse karşılaştırıp boyutuna bakabilirsin
Bütçe çıkarsa bunu alın arada sorunlar yaşatabilir G305.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Teşekkür ederim hocam.Bilgim yok.
Logitech G305 Kullanıcı İncelemesi
Konumda size yeni mouse'umun acemi bir incelemesini yapacağım. Logitech'in geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu ürün fiyatıyla giriş seviyesi sayılabilecek seviyede. Yapı olarak ise G102/G203/G Pro ile aynı ergonomiye sahip. Teknik Özellikler: Sensör: HERO™ Buton Switchleri: Omron D2FC-F-7N...www.technopat.net
İnceleme: AttackShark X3
Kutu İçeriği Kutudan fare, 1.6 metrelik örgü kablo ve kullanım kılavuzu çıkıyor. Yedek switch, skatez veya sticker yok ama büyük bir problem değil. Kablo Kablosu beklediğimden daha kaliteli, kullanımda kablolama deliğinde veya açık alanda takılma yaşamadım. Kablo 1.6 metre uzunluğunda...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.