1000TL İşlemci ve Anakart Önerisi

hypergibi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

İkinci el anakart ve işlemci alacağım.

Oynadığım oyunlar CS:GO ve Knight Online. Başka bir oyun oynamıyorum. O kadar büyük bir sisteme ihtiyacım olmadığını anladım. Borç yaptık boş yere :)

Şimdi i3 7100 ve H110m düşünüyorum. Yada daha iyi csgo'da fps alabileceğim bir işlemci var mıdır? Bütçe düşük İ7 8700'den düşüp i3 7100'lere bakıyorum şuanda ama başka oyun oynamadığım için benim için herhangi bir problem olmayacaktır açıkcası. AMD'ye bu konuda güvenmiyorum. 1300X'te yaşadığım sorunlardan sonra AMD kesinlikle almayacağım. Zaten bütçe düşük yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır ürün bandında sanırım en iyi seçenek i3 7100 ve h110m ikinci el olarak i5 6500 ve 4GB 2133mhz RAM ile ekran kartı olmaksızın 70 civarı FPS alabiliyordum. Ekran kartın da var ise 6. 7. nesil i5'ler tek çözüm oluyor gibi.

FPS'yi etkileyen ilk ve en önemli faktör ekran kartıdır. Ekran kartınızı değiştirmeyecekseniz, şu an sahibi olduğunuz kart nedir?

1060 6 GB ekran kartım mevcut. Bende öyle düşünüyordum ancak 1k bile çıkmayabilir bütçe

İ3 7100 - H110M iyi bir ikili olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı